1/5
New York Daily News screenshot 0
New York Daily News screenshot 1
New York Daily News screenshot 2
New York Daily News screenshot 3
New York Daily News screenshot 4
New York Daily News Icon

New York Daily News

Sethisto
Trustable Ranking IconНадеждно
1K+Изтегляния
117MBРазмер
Android Version Icon8.1.0+
Андроид версия
10.0.12(27-04-2024)Това е най-новата версия
-
(0 Прегледи)
Age ratingPEGI-3
ДетайлиПрегледиВерсииИнформация
1/5

Описание на New York Daily News

С приложението New York Daily News в реално време получавате нашия ексклузивен задълбочен отчет за историите, които са най-важни за вас, актуализирани през целия ден като новинарски паузи.


Ще намерите уникалния ни поглед върху местните новини в Ню Йорк, развлечения, спорт, престъпност, начин на живот и други. Следвайте любимите си спортни отбори с пълното ни покритие на Knicks, Jets, Giants, Mets, Yankees и Rangers.


ПОЧИСТЕН ДИЗАЙН И СЪМЪРТАНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:


• Актуализира се през целия ден, когато историите се развиват

• Прекарване на секция към секция: Лесно преглеждайте предните секции, без да напускате страницата си

• Създайте персонализирана емисия новини, като изберете теми, които ви интересуват

• Запазване за по-късно: Запазете задължително прочетени истории, снимки и видеоклипове, когато имате време да им се насладите

• Бъдете в течение: Регистрирайте се за push известия, за да получавате най-актуалните новини от нашата редакция за персонализиран списък с теми

• Офлайн четене: Изтеглете и четете съдържание офлайн

• Персонализирайте размера на шрифта си за оптимална четливост


ПОДРОБНОСТИ ЗА АБОНАМЕНТ:


• Ако сте настоящ цифров абонат на nydailynews.com, влезте с вашия имейл адрес и парола, за да получите неограничен достъп до съдържанието на приложението. Ако сте текущ абонат на печат, активирайте акаунта си на nydailynews.com/activate, за да получите неограничен достъп до приложението, преди да влезете в приложението.

• АБОНАТИ НА ЕЛЕКТРОННИ ВЕСТНИЦИ: Ако сте абонирани за уеб версията на нашия eNewspaper, която се отваря в браузър и вече сте активирали достъпа си до нашия уебсайт и приложение, можете просто да влезете в приложението с вашия имейл и парола. Ако все още не сте активирали достъпа си до другите ни цифрови платформи, посетете nydailynews.com/activate, за да получите неограничен достъп до мрежата и приложенията, преди да влезете в приложението. Ако сте абонирани за нашето мобилно приложение eNewspaper, плащате чрез Google Play Store, този абонамент е самостоятелен и не включва достъп до това приложение за новини в реално време или nydailynews.com; моля, абонирайте се на nydailynews.com/subscribe, за да получите неограничен достъп до уебсайта и приложението в реално време. Свържете се с customerservice@nydailynews.com с всякакви въпроси.

• Не абонати, изтеглете приложението, за да се насладите на 5 безплатни истории всеки месец. За пълен достъп опитайте безплатен месец неограничен цифров достъп до приложението в реално време, nydailynews.com и уеб версията на нашия eNewspaper; тогава това е само $ 19,99 на месец. Уверете се, че сте създали регистрация, докато сте в приложението, за да можете да влезете в уебсайта и eNewspaper, когато ги посещавате в уеб браузъри. Версията за мобилно приложение на нашия eNewspaper изисква отделен абонамент.

• Абонаментът ви се подновява автоматично всеки месец, освен ако автоматичното подновяване не е изключено в настройките на вашия акаунт поне 24 часа преди края на текущия период.

• Вашият акаунт ще бъде таксуван с $ 19,99 за подновяване в рамките на 24 часа преди края на текущия период.

• Не се разрешава отмяна на текущия абонамент по време на активния период на абонамент

• Можете да прочетете нашата Политика за поверителност тук: http://www.tronc.com/privacy-policy/

• Можете да прочетете нашите Общи условия тук: http://www.tronc.com/central-terms-of-service/

• Въпроси относно абонамента ви, включително добавяне или премахване на уеб достъп до nydailynews.com от достъпа до вашето приложение, могат да бъдат насочени към Обслужване на клиенти: customerservice@nydailynews.com.


ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ И ПОМОЩ:


Ако някога имате въпроси за това как работи приложението, искате да предоставите полезна обратна връзка или да имате сривове или замръзвания след инсталиране на актуализация, моля, свържете се с нас на customerservice@nydailynews.com. Бърз имейл до нашия екип за поддръжка помага на нашите разработчици да идентифицират и решават проблемите по-бързо. Работим усилено, за да сме сигурни, че имате най-добрия опит с нашето приложение.

New York Daily News - Version 10.0.12

(27-04-2024)
Други версии
Какво новоMaintenance

There are no reviews or ratings yet! To leave the first one please

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарантирано добро приложениеТова приложение е преминало тест за сигурност срещу вируси, злонамерен софтуер и други злонамерени атаки и не съдържа никакви заплахи.

New York Daily News - APK информация

APK версия: 10.0.12Пакет: com.freerange360.mpp.NYDN
Съвместимост с Android: 8.1.0+ (Oreo)
Разработчик:SethistoПолитика за поверителност:http://www.tronc.com/privacy-policyРазрешения:41
Име: New York Daily NewsРазмер: 117 MBИзтегляния: 0Версия : 10.0.12Дата на пускане: 2024-04-27 07:56:28Мин. екран: SMALLПоддържано CPU: x86, x86-64, armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID на пакет: com.freerange360.mpp.NYDNSHA1 подпис: 99:12:7A:2A:A4:DA:E7:3A:82:E6:20:FF:8D:4F:03:BE:BA:AF:AC:4EРазработчик (CN): James SandlinОрганизация (O): freerange360Местен (L): PortlandДържава (C): USОбласт/град (ST): OR

Latest Version of New York Daily News

10.0.12Trust Icon Versions
27/4/2024
0 изтегляния117 MB Размер

Други версии

10.0.8Trust Icon Versions
9/4/2024
0 изтегляния117 MB Размер
10.0.0Trust Icon Versions
14/1/2024
0 изтегляния117 MB Размер
8.7.3Trust Icon Versions
20/11/2023
0 изтегляния117 MB Размер
8.7.2Trust Icon Versions
6/11/2023
0 изтегляния117 MB Размер
8.7.1Trust Icon Versions
30/10/2023
0 изтегляния117 MB Размер
8.7.0Trust Icon Versions
12/6/2023
0 изтегляния30 MB Размер

Apps in the same category

You may also like...